Western stemning i stuen

By Permalink 0

1/2/3

Jeg har altid syntes at Kaktusplanter stod for en semi corny western stemning som jeg aldrig rigtig brød mig om, men her på det seneste er jeg så småt begyndt at ændre mening og har adopteret hele fire kaktusser – 3 der lever og en af porcelæn. Hvis i endnu ikke er overbevist om at kaktus-familien er the shit, så kig lige lidt nærmere på collagen ovenfor, der viser hvor alsidig den grove plante er – den er stjernespiller i et rustikt, romantisk miljø såvel som i et moderne, minimalistisk eller farverigt, det synes jeg altså er ret godt klaret.

Man har et standpunkt til man tager et nyt
1 Comment
  • Sarah Green
    september 11, 2015

    Kaktusser er så smukke! Synes mere at de er sådan corny 70’er agtige men på den fede måde 😀

Skriv et svar