WES LANG – THE STUDIO

By Permalink 0

ARoS åbnede i går for en fuldstændig genial udstilling, ikke bare er en udstilling men en oplevelse og en unik indsigt i en af mine yndlings kunstneres univers – lad mig lige indskyde at jeg ikke har været forbi endnu, men det bliver helt sikkert indenfor den nærmeste fremtid og jeg forventer mig så meget! Det hele drejer sig om amerikanske Wes Lang og hans atelier, der til hverdag ligger i L.A. – Men som lige nu er flyttet ind på museet helt frem til d. 7. september! En fuldstændig unik mulighed for at opleve Langs arbejdsplads og det vil jeg på ingen måde gå glip af (-:
Foto: Ole Hein Pedersen

2 Comments
 • Mathias
  april 5, 2014

  I min kalender har det fået næste weekend, og jeg kan slet ikke vente! (-;

 • Mette Stender
  april 4, 2014

  det skal helt sikkert have en plads i min kalender, det vil jeg heller ikke gå glip af.
  Mette Stender

Skriv et svar