Gratis kaktus print

By Permalink 0

Jeg er tilbage efter en noget turbulent søgen efter mit kreative sind, jeg har følt mig uinspirerende og kedelig – derfor det sørgelige antal indlæg og manglende tilstedeværelse, beklager! Det er slut nu og for at sætte et par store fede streger under det, har bloggen fået et tiltrængt, brugervenligt ansigtsløft og så smider jeg (som du nok har regnet ud) et kaktus print oveni i hatten! Du kan hente filen gratis lige her og selv afgøre om det skal være den børnevenlige pastelversion eller den mystiske sort/hvide (-; Printet er i A4, men skulle ikke tage skade af at blive printet i A3 – eller som på billedet, i postkort størrelse. Smid det gerne på instagram og tag det med #NordicMojo så jeg kan finde jer alle sammen! (-:

Better late than never

No Comments Yet.

Skriv et svar