EFTERÅRSNYT

Her får i lige en lille efterårsupdate fra min lejlighed! Der sker egentlig ikke så meget, men det har jeg heller ikke behov for at der skal.. Endnu! Det er mere de sidste detaljer der så småt begynder at falde på plads – og lige nu og her får i de sidste to detaljer! På det første billede er det væggen over mine reolkasser, som jeg endelig har fået lavet et billede til! Jeg har længe gået og tænkt at væggen så lidt tom ud og at den trængte til et friskt pust – og som grafisk design studerende klarer jeg som regel den slags med et billede.. eller to! Personligt synes jeg at det gør sig utrolig godt sammen med de andre hvide elementer! Jeg tog billedet for halvandet års tid tilbage til min første års eksamen på TEKO i Herning. Modellen er min bedste veninde som jeg ikke ser så tit efter vi er flyttet et godt stykke vej fra hinanden, hun er en af de personer jeg savner aller mest og derfor er det også et billede jeg bliver glad for at se hver dag!
På det andet billede er det mit nye headboard! Jeg har længe gået og tænkt på at jeg ville have et sengegærde, mest fordi at jeg synes det får en kedelig boksmadras til at ligne en rigtig menneskeseng! Jeg kiggede overalt, alle butikkerne havde kun et virkelig grimt(!!!) udvalg og jeg var egentlig heller ikke helt klar over hvad jeg ledte efter.. Indtil jeg faldt over denne gamle skabslåge hos mine forældre! Den var perfekt! Den havde (næsten) de helt rigtige mål, farven er fantastisk – sådan en støvet meget lys grøn, lidt afskallet og pisse lækker! Den er boret direkte op på min væg med to skruer, så det var i virkeligheden også den nemmeste løsning og den slags falder jeg ellers sjældent over (-;
I morgen smider jeg lidt billeder op fra mit emballage projekt som vi afsluttede i dag! Det gik rigtig fint, folk var positive overfor mine lagkager og så kan jeg vel egentlig ikke forlange mere. I morgen starter vi på et nyt projekt som jeg ikke er helt klar på hvad handler om.. Men jeg glæder mig! (-:

 

2 Comments

Skriv et svar