CRAVING: Dixon Beats

By Permalink 0

1/2/3/4
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg holder meget af Tom Dixon, jeg elsker hans gyldne univers, hans utraditionelle bearbejdning af materialer, samt hans overnaturlige æstetiske sans. Beat lamperne er ingen undtagelse, faktisk er de efter min mening hans ultimative genistreg! De grafiske former, den sorte flade og den forgyldte inderside får det hele til at gå op i en højere enhed, samtidig indbyder designet til at eksperimentere og personliggøre igennem de mange kombinationsmuligheder – Køb én eller køb dem alle og kombinér, begge dele fungerer, selvom der sker noget magisk når lamperne er samlet, om det så er i en klynge som på de øverste billeder eller på ræd og række som de nederste. Men magic comes with a price og i det her tilfælde er den 3.450 stykket for de 3 mindre lamper og 8.450 for den store.

2 Comments
 • Julie Høgh
  juli 4, 2014

  wow fantastiske lamper. Din stil kan jeg virkelig ikke sige noget dårligt om. Så glad for at jeg fandt din blog! fortsæt det gode arbejde 😀

  • Mathias
   juli 5, 2014

   Jeg ville give min ene arm for de lamper – medmindre jeg finder de 10.000+ før (-; Tusind tak, det er jeg så glad for at høre! God weekend til dig! (-:

Skriv et svar